My Weblog: kutahya web tasarim umraniye elektrikci uskudar elektrikci umraniye elektrikci istanbul elektrikci satis egitimi cekmekoy elektrikci uskudar kornis montaj umraniye kornis montaj atasehir elektrikci beykoz elektrikci

Rulouri exterioare Al

rulouri exterioare

Rulourile exterioare din aluminiu sunt proiectate să protejeze împotriva căldurii, frigului, a zgomotului deranjant şi împotriva răufăcătorilor.

PROTECŢIE ANTIEFRACŢIE – rulourile exterioare garantează o protecţie excelentă antiefracţie şi asigură securitatea casei atunci când nu este locuită. Mai mult de 70% din cazurile de spargeri ale locuinţelor s-au produs prin forţarea ferestrelor. Avantajul rulourilor exterioare este că descurajează hoţii să se apropie de casă, se închid din interior şi nu se pot ridica din exterior. De aceeaşi protecţie pot beneficia şi propietarii spaţiilor comerciale.
RACOARE VARA ŞI CĂLDURĂ IARNA – în timpul verii căldura este transferată prin ferestre în casă si se produce un efect de seră neplacut. Jaluzele exterioare sunt cel mai eficient sistem de umbrire deorece împiedică total razele solare să pătrundă în casă. Aparatele de aer condiţionat sunt costisitoare, ocupă spaţiu, consumă multă energie electrică şi pot dăuna sănătăţii familiei dvs.
- în timpul iernii rulourile au efect invers, au rol de barieră termică între aerul rece de afară şi ferestre. Se realizează astfel o mai bună izolare termică a casei ceea ce duce la costuri mai mici pentru încălzire. Economia facută este considerabilă deoarece căldura generată în locuinţă se pierde prin ferestre. Când este viscol sau ploaie aceste rulouri protejează tâmplăria şi îi prelungeşte viaţa.
CONFORT – se poate obţine un întuneric total prin închiderea completă a ruloului. Astfel puteţi avea un somn plăcut în timpul zilei, fară a fi deranjaţi de lumină. De asmenea în timpul nopţii pot să vă protejeze de lumina corpurilor de iluminat exterioare.
Un alt avantal este confortul fonic pentru cei care locuiesc în zone cu trafic intens sau aglomerat. Sistemul de jaluzele exterioare reduc semnificativ poluarea fonică.
ASPECT PLACUT – sistemul de jaluzele exterioare (rulouri exterioare) este disponibil într-o variată paletă de culori şi vă oferă posibilitatea să alegeţi combinaţia potrivită pentru casa dvs. Garanţia rezistenţei în timp a culorii este data de modul în care se obţine culoarea respectivă: vopsire în câmp electrostatic pentru rulouri aluminiu şi culoare în masă pentru rulouri PVC. Totodată rulourile dau un aspect plăcut, contemporan clădirilor.
MONTAJ RAPID – rulourile se motează rapid(30-60 min) fără a face modificări asupra structurii casei şi fără deranj.
GARANŢIE – se oferă garanţie pentru defecte de fabricaţie, înlocuirea pieselor şi întreţinerea se fac rapid.

Sistemele de rulouri exterioare din aluminiu sunt unul dintre cele mai complexe elemente ale tehnicii de umbrire. Se folosesc pentru umbrirea hipermarketurilor, complexelor comerciale, birourilor, şcolilor, spitalelor dar şi la casele particulare, unde se evidenţiază ca şi element de design. Permit controlarea cu uşurinţă a intensitaţii luminii pe toată durata zilei, cu ajutorul lor se asigura o bună etanşeitate termică şi fonică şi sunt specifice rezistenţei lor în timp. Se montează în mai multe feluri, inclusiv sub tencuială sau pe tocul ferestrei. Materialele folosite de o calitate superioară sunt garanţia utilizării îndelungate.

Atunci când tâmplăria casei este deja instalată ,rulourile exterioare din aluminiu pentru ferestre sunt o soluţie ingenioasă atat pentru protecţie termică, fonică şi împotriva razelor solare , dar şi de siguranţă împotriva fenomenelor naturale sau a actelor de vandalism.

Izolaţia termică şi fonică se realizează cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spumă poliuretanică şi a şinelor de ghidare din aluminiu extrudat cu perii.

Rulourile exterioare au lamelele din aluminiu umplute cu spumă poliuretanică ceea ce asigură o izolare termică de bună calitate. Caseta rulou este din aluminiu şi are capace de revizie care permit, în cazul defectării, remedierea simplă fără demontare. Profilul de ghidare şi lamela finală sunt confecţionate din aluminiu extrudat.
Modul de acţionare poate fi manual cu panglică, şnur, arc, manivelă sau electric, cu buton sau telecomandă.